Het is zo ver! EPP Congress 2022 'Full Chances Ahead - in a rapid changing environment'

Het gaat nu echt gebeuren, eindelijk het EPP congress 'Full Chances Ahead - in a rapid changing environment'.

Vanaf 18 tot 20 Mei 2022, organiseert de EPP Dutch Branch het jaarlijkse EPP congres! Met een uitstel van twee jaar wordt nu eindelijk het 30+2 jubileum congres gevierd met u!

Omdat het een tijd geleden is dat we elkaar hebben kunnen zien, zijn wij zeer verheugd aan te mogen kondigen dat de registratie voor het congres open gaat op 1 januari 2022 voor leden en vanaf 14 februari 2022 voor niet-leden. Wij houden extra rekening met uw veiligheid tijdens het congres. 

Bekijk de vernieuwde congresfilm en laat u inspireren!

Meldt u aan via / Please sign up: 

https://www.aanmelder.nl/eppcongress2022

 

 

 

---ENG--- 

From the 18th till the 20th of May 2022, the Dutch European Pig Producers (EPP) are hosting the annual EPP Congress! With a delay of two years we are going to celebrate the 30th+2 anniversary congress with you! Since it has been a while that we have seen each other, we are more then delighted to announce that registration for the congress will open on the 1st of January for members and on the 14th of February for non-members! We take great care of your safety during our congress.

Take a look at our updated congress movie and get inspired!