Congres 2020 uitgesteld naar 2021 ivm Corona

Helaas is door het Congres 2020 uitgesteld naar 2021 i.v.m. de Covid-19 uitbraak. Nadere informatie volgt ter zijner tijd.

Traditioneel gezien kunnen eerst de EPP leden zich inschrijven voor het aankomende congres. U heeft een email ontvangen met informatie hoe u zich aan kunt melden. In maart hebben ook de niet leden de kans zich aan te melden.

De inschrijving voor EPP leden voor het Congres 2020 'Full Chances Ahead' is geopend op 24 januari jl. Die dag, precies 30 jaar geleden is de EPP opgericht. Leden hebben een email met aanmeldmogelijkheid ontvangen. Als (nog) niet lid bent u ook welkom, aanmelden kan begin maart via https://www.aanmelder.nl/eppcongress2020

 

https://www.aanmelder.nl/eppcongress2020

 

Registration for EPP members for the congress 2020 ' Full Chances Ahead' is open since the 24th of Januari. Exactly 30 years ago on this date the EPP was established. Members received an email with instructions for registration. As (not yet) member you are very welcome as well, registration options will be announced at the beginning of March! 

Let op VOL=VOL