Congres 2020 - FULL CHANCES AHEAD

Zoals het inmiddels traditie is geworden, wordt het 30-jarig jubileum congres in 2020 in Biddinghuizen, Nederland gehouden. Het thema voor het congres is ' FULL CHANCES AHEAD'. Het 10-jarig jubileum gehouden in Slagharen en het 20-jarig jubileum in Eindhoven. Ook in 2020 belooft het weer een interessant en inspirerend congres te worden.

Om alvast in de stemming te komen, hierbij de promotiefilm 'Congres 2020' 

Het congres 2020 wordt georganiseerd vanuit het vakantiepark Landal Waterparc Veluwemeer. Daar creëren het congres-comité een EPP-dorp waarbij er voldoende plaats in om even terug te trekken in eigen slaap- en badkamer en ook voldoende mogelijkheden zijn om bekende en nieuwe mensen te ontmoeten. Een geheel verzorgt ontbijt staat in de ochtend te wachten en wordt ook afgeruimd. We creëren het hotelgevoel in een vakantiewoning. Het park is gelegen aan het Veluwemeer en geeft een mooi uitzicht over het Nederland en haar waterwegen. 

Het congres start op dinsdag 9 juni 2020 en eindigd donderdag 11 juni. U bent welkom om vanaf maandag alvast van de omgeving en het park te genieten. 

 

Verdere informatie volgt. 

 

 

(foto: www.landal.nl/parken/waterparc-veluwemeer)