Nieuws

Aanhaken bij bijzonder EPP Congres in Nederland levert kennisvoorsprong op

We beginnen er al flink zin in te krijgen. Het aankomend EPP congres te Tiel. Nog een kleine vier weken te gaan en dan kunnen we los. Lees hier het artikel in Varkens.nl over het waardevolle van een groot Europees netwerk zoals EPP.

Lees meer

Netwerk is goud waard

Waarom het hebben van een goed netwerk belangrijk is. Iedereen is bekend met het gezegde 'alleen ga je sneller, maar samen kom je verder', maar is dat wel zo. Als ik uit mijn eigen ervaring put ga ik zelf vaak niet sneller en heb ik juist mijn netwerk nodig om verder te komen en er snelheid in te houden. Tijdens mijn werk, werk in veel met mensen, organiseer ik bijeenkomsten en ben ik aan het verbinden. Hierbij heb ik altijd mensen nodig. Loop ik ergens tegenaan dan ben ik snel de neiging iemand te bellen die meer weet of de juiste mensen kent.

Lees meer

Het is zo ver! EPP Congress 2022 'Full Chances Ahead - in a rapid changing environment'

Het gaat nu echt gebeuren, eindelijk het EPP congress 'Full Chances Ahead - in a rapid changing environment'. Vanaf 18 tot 20 Mei 2022, organiseert de EPP Dutch Branch het jaarlijkse EPP congres! Met een uitstel van twee jaar wordt nu eindelijk het 30+2 jubileum congres gevierd met u!

Lees meer